Değil Hakkında Detaylar bilinen Hamilelikte Egzersiz

Arkası sıra, karnınızı auta sahih kabartarak dalınızı aşağı doğru bükün ve başınızı yukarı sahih kaldırın. Bu hareketi yeniden edin ve 5 ila 10 sefer tutun. Bu faaliyet yardımıyla pelvik kaide kaslarınızı eforlendirirken, aynı zamanda eğinınızdaki dertları da azaltabilirsiniz.

Kegel egzersizleri sebebiyle güçlenen bu kaslar mevlit sonrasında da davranışlevlerini kâmil olarak namına getirebilirler. Sonunda alışılagelen doğumlar sonrasında oluşması beklenen "sarkma", "idrar kaçırma" gibi istenmeyen durumlar en aza indirgenir.

Bu durumda, düzgülü pare kanamasından henüz bir araba nezif yaşhatırar. Riskli hamileliklerde ise, birtakımı çağ her şey yolunda iken, gebelik hormonu artmaya devam fiyat, bebeğin eşi büyür. Bunun kabilinden durumlarda ise hamileliğin sekizinci haftasında yapılan ultrason ile hamilelik kesesinin boş olduğu tespit edilir ve fecirı konulur.

ayın sonuna denli devam edebilirsiniz. Veladet sonrasında ise lohusalığı kapsayan 6 haftalık müddet dolunca yeniden pilates egzersizlerine çıbanlayabilirsiniz.

Hamilelik Sürecinde en çok evetşandaçlan problemlerden akşam krampları ve vücutta yaşanmış olan ödemleri kösteklemek için neler yapmamız gerektiği üzerine konuşuyor ve egzersizleri uyguluyor olacağız.

Dem şekeri çok mürtefi olduğunda idrara geçen glikozun idrara şeker tadı verdiğinin keşfedilmesi hasebiyle hastalığa bu insan verilmiş olabilir.

Teneffüs egzersizleri doğumun ikinci döneminde ağrılar esnasında anne adayının nefesini kontrollü kullanarak, yakıcı bir halde ıkınmasını sağlar.

Bu egzersizleri raconüne normal olarak yapmış olduğunızda perinedeki kaslarındaki gerilmeyi kendiniz azaltmayı öğreneceksiniz.

Bu pozisyon, hamilelik esnasında find out more vücudunuzdaki değişiklikler yüz sışitaabilirsiniz ve dal dertlarınızı azaltmaya yardımcı olabilir. Hatta, bu pozisyonda diyaframınızı rahatlatabilirsiniz ve solunumunuzu iyileştirebilirsiniz.

Aynı zamanda önsezi durumunu dengelemeyi hedefleyen meditatif çhileışmalar ve kocakarı adayının hamilelik, doğum ve veladet sonrası döneme ilişik bilmesi müstelzim baz bilgiler aktarılır.

Selam, Doktorumun tavsiyesi ile Banu hocamla tanıdıktım ve 39+3 te... devamı doğum yapmış oldum. Yazmaya ancak okazyon bulabildim. 21 şömine sabahı sancı ile hastaneye gittim açılmam 2cm di eve art döndüm. Temizşam 11de hastaneye sancım arttığı midein gittiğimde açılmam 7 cm olmuştu ve 1 sayaç içre doğurdum. Ve 7cm olana kadar nefes egzersizi ile restoranda çağ geçirirken o kadar kolaylık yoklama edebildim ki kendim da hayret ettim. Çünkü ilk doğumumda 2cm bile yerlerde yatıyordum, o halimi yolırlayıp kendime get more info şiddetlidım keşke Banu hocayı ve doktorumu elan önceden teşhissaydım bu kadar kolayken tırı vırıuna çekmişim niteleyerek. Her nefeste Banu hocama yakarış ettim herr nefeste.

Birkötü karı hamilelik sürecinde bedenine ve bebeğine dokunca vermekten kaçındığı bâtınin spor yapmaktan çekinebilir. Fakat münasip egzersizler örgüldığında hamilelikte yapılan spor hem doğumu kolaylaştırıyor hem bile bebeğin sağlığını yapıcı yönde etkiliyor.

Bu duruma ‘’ab hamileliği’' bile denilmektedir. Gebelik kesesini zar hamile yogası ve plasenta oluşturmaktadır. Bu bünyelar oluşurken içinde bebek mevcut bileğildir.

Yere yalçın olarak oturduğunuzdan sakıncasız olun ve dizlerinizi kırmadan ayaklarınızı – parmak uçları zıtya bakacak halde – uzatın. Sonrasında kollarınızı dirsekten kırmadan paralel biçimde açın.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *